Îngrijirea profesionala va fi intotdeauna mai de calitate, mai rapida si mai practica. Aici poti afla despre fiecare tratanent in parte, despre avantajele si dezavantajele acestora.

Remedii naturale pentru coate si genunchi cu piele foarte uscata

Pielea de pe coate, dar si cea de pe genunchi, are tendinta de a se deshidrata intrucat in zonele acestea nu exista atat de multe glande care sa elibereze uleiuri ce pot hidrata pielea.

Vezi articol

07 Oct 2020

Retete de masti cu latisor de matca pur pentru ten gras

Lăptişorul de matcă pur reprezintă un ingredient natural eficient în măştile pentru tenul gras, hidratând pielea şi normalizând secreţia de sebum. Încearcă aceste 5 măşti pentru tenul gras cu lăptişor de matcă pur şi alte produse naturale!

Vezi articol

29 Sept 2020

Sfaturi pentru a obține unghii sănătoase și superbe

Pentru a vă menține unghiile hidratate, frecați o cantitate mică de vaselină pe cuticulă și pe pielea care vă înconjoară unghiile, în fiecare seară înainte de a merge la culcare sau ori de câte ori unghiile se simt uscate.

Vezi articol

21 Sept 2020

Stresul ne afectează sănătatea pielii

Viaţa cotidiană extrem de agitată şi încărcată ne face să devenim stresaţi. Acest lucru ne va afecta chiar şi pielea. Nu numai că tensiunea din viaţa de zi cu zi face pielea să devină mai sensibilă şi reactivă, favorizând apariţia ridurilor şi a acneei, însă persoanele stresate, au tendinţa de a dezvolta obiceiuri nesănătoase de îngrijire şi alimentaţie.

Vezi articol

18 Sept 2020

Sfaturi și soluții pentru îngrijirea mâinilor uscate

Deși nu este o afecțiune periculoasă, poate fi una foarte iritantă. În cele mai multe cazuri, mâinile uscate sunt cauzate de condițiile de mediu. Vremea, de exemplu, poate usca mâinile. Spălarea frecventă a mâinilor, expunerea la substanțe chimice și anumite afecțiuni medicale pot usca și ele pielea de pe mâini.

Vezi articol

26 Aug 2020

Motive pentru care trebuie sa ai o pedichiura perfecta

Odata ce vremea se raceste, pentru multe dintre femei pedichiura nu mai este o prioritate. Nimic mai gresit? O femeie trebuie sa fie mereu aranjata. Iata cateva motive pentru care ar trebui sa ai o pedichiura perfecta chiar si in sezonul rece, cand nu trebuie neaparat sa ti-o etalezi in sandale

Vezi articol

24 Aug 2020

Tratarea arsurilor solare la copii

Soare, mare, distracție cât cuprinde și joacă de dimineața până seara. Așa definesc cei mici vara, și pe bună dreptate, este anotimpul în care copiii se bucură la maximum de natură și timp frumos. Expunerea îndelungată a celor mici la razele solare le poate aduce, însă, o serie de necazuri.

Vezi articol

07 Aug 2020

Remedii naturale pentru iritaţiile după epilat sau ras

O buna parte dintre femei se confrunta cu iritatii dupa epilare. Potrivit unui studiu, aproximativ 58% dintre femei preferă lama de ras ca metodă de îndepărtare a părului, iar 75% dintre bărbaţi îşi rad zilnic barba.

Vezi articol

15 Iul 2020

Remedii naturale pentru îngrijirea unghiilor fragile

La toate ne plac unghiile cu stil. Dar, mai devreme sau mai târziu, unghiile noastre devin fragile și se rup foarte ușor. În acest caz, cum să îțî înfrumusețezi unghiile dacă ele nici măcar nu cresc cum trebuie datorită naturii lor fragile?

Vezi articol

13 Iul 2020

Tratamente naturiste pentru acnee

Acneea este o afectiune cu care se confrunta majoritatea oamenilor in adolescenta, cauzata de o hipersecretie a glandelor sebacee.

Vezi articol

24 Iun 2020