Despre echipa BlueSun

Echipa BlueSun este formată din reporteri, editori, designeri, developeri, oameni de comunicare și de admin/financiar care contribuie la misiunea BlueSun. Echipa noastră a strâns de-a lungul anilor o experienta vasta in domeniul beauty si comunicarii, pentru informarea si constientizarea publicului larg cu privire la tratamente, makeup si ingrijire personala.

Cu fiecare articol, interviu, eveniment din industria cosmetică și hearstayling ne propunem sa va aducem cat mai aproape de realitatile momentului.

Cum te ajutam?

Va punem la dispozitie materialele documentate, deseori luni întregi, de specialistii BlueSun. Lucrăm, împreună cu o comunitatea de specialisti, ca astfel sa va putem pune la dispozitie articole si informatii precise. Povestea nu se termină în momentul publicării – atunci abia începe.

Frumusete si stil de viata

Un stil de viata sanatos incepe de la alimentatie si ajunge pana la frumusete. Citeste sfaturi de beauty, alimentatie, sanatate, retete culinare si de beauty. Afla trendurile in nutritie, chiar de la nutritionisti, cat sport trebuie sa faci pentru a te mentine in forma si cum ne putem imbunatati obiceiurile alimentare.

Tratamente si ingrijire

Trucuri de frumusete ca sa arati si sa te simti bine , tratamente naturiste pe care poti sa le faci la tine acasa, sfaturi pentru ritualul zilnic de ingrijire.

Remodelare corporala

Asa cum am mentionat anterior, tratamentele de remodelare corporala sunt noninvazive si au efecte spectaculoase asupra corpului, fiind mai eficiente si mai putin complicate decat interventiile chirugicale pentru reducerea volumului de grasime.