Idei si trucuri pentru ingrijirea pielii

Cum alegi crema de față în funcție de vârstă și tipul tenului tău

Atunci când dormi, organismul tău se regenerează. Inclusiv pielea! Produsele de îngrijire potrivite te pot ajuta să amâni semnele îmbătrânirii premature.

Vezi articol

01 Oct 2020

Cum îţi afectează nopţile nedormite frumuseţea şi sănătatea

Nopţile pierdute în tinereţe se resimt nu numai a doua zi, ci şi mult timp după, lăsând semne vizibile pe chipurile noastre. În perioada adolescenţei până mult după ce aceasta s-a încheiat tindem să pierdem nopţile fără să ne gândim la consecinţele faptelor noastre şi cât de mult poate acest lucru să ne influenţeze pe viitor.

Vezi articol

09 Sept 2020

Greseli grave pe care le faci cand te epilezi. Afla care sunt acestea si cum le eviti!

Epilatul pare un ritual de ingrijire banal, pe care aproape toate femeile au impresia ca il stapanesc. Ei bine, din pacate, in ciuda experientei, este posibil sa comiti cateva greseli grave atunci cand te epilezi.

Vezi articol

28 Aug 2020

Epilare definitivă: Tendință sau soluție?

„De ce nu am făcut asta mai devreme?“ este întrebarea, devenită parcă deja clișeu, atunci când vorbesc cu cei care au încercat epilarea definitivă.

Vezi articol

27 Aug 2020

Apa sărată – efecte benefice pentru piele și sănătate

Se spune ca remediul pentru orice este un pic din briza marii... si n-as putea fi mai mult decat de acord cu asta.

Vezi articol

10 Aug 2020

Până aici ţi-a fost, păr gras!

Nu eşti singură! Lupta împotriva părului gras, o ducem împreună. Hai să stabilim acum, o dată pentru totdeauna, strategia către succes!

Vezi articol

05 Aug 2020

Arsurile solare: manifestari si solutii

Emanate de soare pe toata perioada anului, radiatiile solare, cunoscute si ca raze UV, devin un pericol si mai mare in perioada verii, cand fiecare dintre noi petrece in aer liber mai mult timp decat in orice alta perioada.

Vezi articol

03 Aug 2020

Efectele cafelei asupra tenului pot fi cu adevarat miraculoase

Potrivit unui nou studiu de proportii realizat in Statele Unite ale Americii, cafeaua ne poate scapa de toti de probleme mai grave decat starea de somnolenta din fiecare dimineata.

Vezi articol

27 Iul 2020

Greșelile care îți îmbătrânesc prematur tenul

Este dificil să-ți dai seama ce metode de înfrumusețare sau de îngrijire sunt corecte și care sunt nocive pentru tenul tău. Te poți simți copleșită de atâtea reguli pe care trebuie să le respecți.

Vezi articol

24 Iul 2020

Sarea de mare și beneficiile sale de frumusețe

Sarea de mare este cel mai comun ingredient, care se găsește în orice bucătărie. Poți să-ți imaginezi mâncarea fără sare? La fel cum acest ingredient magic face gustul mâncării, are și câteva moduri prin care îți poate spori frumusețea.

Vezi articol

23 Iul 2020