Idei si trucuri pentru ingrijirea pielii

Ce trebuie să știi despre îngrijirea tenului la 20 de ani

Acesta este probabil cel mai bun sfat în materie de frumusețe pe care l-am primit vreodată. De aceea, o îngrijire temeinică a tenului trebuie să înceapă încă de timpuriu.

Vezi articol

20 Mai 2020

Rejuvenarea facială cu laser CO2RE – Beneficiile pe care le vezi imediat

Indiferent de vârstă şi de tipul de piele, este bine să fii mereu informată în privinţa celor mai noi tratamente de înfrumuseţare.

Vezi articol

17 Mai 2020

10 reguli de aur pentru a te ajuta sa-ti ingrijesti tenul in fiecare zi

Anumite obiceiuri sunt esentiale atunci cand vorbim de ingrijirea tenului, pentru a obtine un aspect sanatos pe parcursul intregului an.

Vezi articol

13 Mai 2020

La dermatolog. Diferenta dintre pielea uscata si cea deshidratata.

Când vine vorba de îngrijirea pielii, cunoașterea tipului tău de piele este esențială pentru obținerea rezultatelor căutate. Așadar, ai putea să te întrebi: Am pielea uscată sau este pur și simplu deshidratata?

Vezi articol

04 Mai 2020

Acidul hialuronic: definiție, beneficii și cele mai bune seruri

Îl veți găsi ca ingredient activ în toate categoriile de produse de îngrijire a pielii sub soare - seruri, produse de curățare, hidratante și multe altele. 

Vezi articol

28 Apr 2020

APA MICELARA- De neinlocuit in rutina de ingrijire a pielii.

Ca prim pas în rutina de îngrijire a pielii, apa micelară ajută la curățarea ușoară a pielii.

Vezi articol

27 Apr 2020

Scruburi de corp ... sare, zahăr sau orice altceva

”Masaj sau scrub corporal?” Este posibil să selectați masajul - este familiar, se simte bine și este cunoscut că stimulează circulația. Majoritatea dintre noi avem doar o idee vagă despre scrubs ca tratament benefic și întineritor al organismului.

Vezi articol

25 Apr 2020

Salveaza-ti pielea stresata

O auzim tot timpul, stresul este factorul principal al bolii în organism ... iar pielea nu este diferită. Ca cel mai mare organ al nostru, este esențial să învățăm cum să tratam daunele provocate de anxietate, mai ales dacă fața ta este locul care prezintă semne de stres.

Vezi articol

24 Apr 2020

Motivele pentru care acneea ta se inrautateste in carantina.

 Îngrijirea pielii în timpul carantinei este în tendință pe Internet din motive întemeiate - dintr-o dată avem mai mult timp pentru răsfăț.

Vezi articol

24 Apr 2020

”Resetarea” hormonilor iti poate imbunatatii sanatatea pielii?

Anumite etape ale vieții pot declanșa modificări hormonale care afectează pielea. Modificarea regimului alimentar și a stilului de viață vă poate ajuta să gestionați aceste fluctuații.

Vezi articol

22 Apr 2020