Îngrijirea profesionala va fi intotdeauna mai de calitate, mai rapida si mai practica. Aici poti afla despre fiecare tratanent in parte, despre avantajele si dezavantajele acestora.

Tot ce trebuie sa sti despre epilarea laser

Epilarea permanenta LASER este o procedura medico-estetica ce utilizeaza un fascicul de lumina laser pentru a indeparta parul nedorit. Lumina tinteste specific bulbul pigmentat al firului de par, iar caldura generata distruge foliculul pilos si inhiba cresterea viitoare a parului.

Vezi articol

22 Iun 2020

Puterea unui serum

În fiecare grup de prietene există o pasionată de beauty, gata să plătească pentru un bagaj extra în vacanțe, doar fiindcă nu se poate limita la un gel de curățare și o cremă.

Vezi articol

12 Iun 2020

Tratamente naturale pentru unghii rezistente si sanatoase!

Cu ajutorul catorva tratamente naturiste, foarte simple si usor de aplicat poti avea cele mai sanatoase si rezistente unghii. Iata cateva secrete pe care trebuie sa le stii:

Vezi articol

10 Iun 2020

Remedii „de acasa” pentru a scăpa de cearcăne

Cearcănele sunt cercurile negre din jurul ochilor și pot apărea dintr-o varietate de motive, printre care înaintarea în vârstă, moștenirea genetică, oboseala, stresul, plânsul prelungit, lipsa somnului, lucrul pentru o perioadă îndelungată în fața unui ecran, precum și o dietă dezechilibrată.

Vezi articol

04 Iun 2020

Ridurile de pe frunte: cum să scapi de ele în mod natural

Toți vom avea la un moment dat niște riduri pe frunte. Indiferent dacă se întâmplă din cauza razelor dăunătoare ale soarelui sau genetica familiei, ridurile fac parte din procesul de îmbătrânire, în special pe față și pe frunte. În timp s-ar putea să nu reușim să oprim liniile încruntării și anumite pete ale frunții, ar putea exista modalități de a reduce aspectul acestor linii fine.

Vezi articol

29 Mai 2020

Peeling laser cicatrici, pete, riduri PEARL

Peelingul laser este o procedură extrem de versatilă și eficientă în ștergerea ridurilor, a petelor pigmentare și a cicatricilor post acnee. în regenerarea profundă a pielii de pe față , dar și de pe anumite zone ale corpului cu imperfecțiuni.

Vezi articol

16 Mai 2020

Ingrijirea tenului cu tendinte acneice

Tenul cu tendinţe acneice nu este un tip de ten propriu zis, deşi de cele mai multe ori persoanele cu aceste tendinţe au tenul mixt sau gras. Tendințe acneice se manifestă în anumite condiţii pe piele prin apariția câteva papule răzleţe care se transformă sau nu în pustule.

Vezi articol

14 Mai 2020

Cele mai bune scruburi cu zahar ce le poti face acasa

Daca vrei sa ai o piele sanatoasa si luminoasa trebuie sa incluzi in regimul tau de infrumusetare si exfolierea cu ajutorului unui scrub.

Vezi articol

12 Mai 2020

Laserul pentru o piele excelenta si alegerea tipului de tratament adecvat.

Pentru o piele excelentă, refacerea cu laser este una dintre cele mai bune variante. Însă alegerea unui tip de tratament adecvat este esențiala.

Vezi articol

29 Apr 2020

Ochii strălucitori: mai mult decât un aspect proaspăt

Comunicarea interpersonală este o parte atât de importantă a vieții. Suntem în mod natural atrași de ochii oamenilor. Ochii oferă indicii vizuale, emoționale și alte informații non-verbale vitale în comunicare. Astfel, dorim, în mod natural, ca ochii noștri să arate și să se simtă cel mai bine.

Vezi articol

25 Apr 2020