Tendințele în materie de culori și tunsori este mereu în evoluție. În 2020, principala tendință este următoarea: culoarea părului trebuie să fie cât mai aproape de cea naturală.

Culoarea naturală a părului
În 2020, nuanțele naturale vor fi în vogă. În plus, culoarea naturală poate fi întotdeauna ușor corectată, accentuând nuanța dorită.

Nuanțe reci închise
Nuanțele reci sunt la modă și în acest an. Mai mult decât atât, dacă anterior aceste nuanțe erau preferate de posesoarele părului blond, acum paleta de culori este variată: de la blond deschis până la brun închis. Aceste culori sunt potrivite femeilor cu tenul deschis.

Culoarea coniacului și a scorțișoarei
În 2020, vor fi la modă culorile profunde și saturate. Coniacul și nuanțele de scorțișoară sunt alegerea perfectă, deoarece nu au nevoie de un tratament special și au un efect interesant de cameleon: ele arata diferit într-un spațiu închis sau deschis. Nu confundați culorile roșiatice de scorțișoară cu nuanțele întunecate de ciocolată.
Femeile îndrăznețe pot alege această nuanță și pot oricând experimenta.

Culoarea mierii și blond de culoarea untului
În 2020 blondele vor avea, de asemenea, ocazia de a experimenta cu părul lor. Nuanțele aurii care seamănă cu miera de tei sau de lavandă sunt cele mai populare. În același timp, nu se poate afirma că blondul platinat nu mai este la modă, pe când blondul cenușiu pierde din popularitate.

Toate nuanțele de roșu cărămiziu
În ultimii ani, toate culorile părului au fost la modă, cu excepția roșului. Însă, de la un timp lucrurile s-au mai schimbat, iar în 2020 nuanțele de roșu vor fi în tendințe. Mai mult, vor fi populare mai toate nuanțele: de la cărămiziu pana la tonuri nordice reci.

Roșu intens care se purta în anii 90
Tendințele din anii 90 revin cu încredere. În 2020, nuanțele de culoare roșie, extrem de intense vor fi în trend. Însă, în cazul în care se optează pentru această culoare intensă, ar trebui sa știți ca ea trebuie întreținuta în mod regulat, deoarece rădăcinile vor ieși în evidență.

Roz auriu
Această nuanță se potrivește perfect blondelor. Chiar dacă nu vă place să vă vopsiți părul, după ce încercați aceste nuanțe, vă veți îndrăgosti de ele. Cel mai important este ca intensitatea culorii se poate ajusta: dacă vă place culoarea roz, o puteți face mai profundă și mai luminoasă.

Nuanțe de mov și lavandă
Tendințele în materie de culori și tunsori este mereu în evoluție. În 2020, principala tendință este următoarea: culoarea părului trebuie să fie cât mai aproape de cea naturală.

Balayage
Aceasta tehnică a fost creată de profesioniștii francezi și a devenit populară în urma cu aproximativ doi ani. Tehnica balayage ajuta părul să pară mai voluminos cu ajutorul diferitelor amestecuri de culori si de asemenea, este de lungă durată. Chiar și atunci când parul va crește, va arăta la fel de bine.

Nuanțe de bej și auriu
Părul în aceste nuanțe va fi la modă în anul 2020 și se potrivește atât femeilor cu părul deschis la culoare, cât și celor cu părul mai închis. La prima vedere s-ar părea că sunt doar bucle ușoare, dar această tehnică este o combinație de tonuri de bej și auriu. Se potrivește perfect atât pe părul deschis, cât și cel natural întunecat.

by Maria Alexandra