Review-uri ale produselor de make-up, make-up-uri in tendinte si sfaturi pentru un machiaj impecabil.

10 greseli de machiaj pe care le fac femeile

Toată lumea iubește încrederea pe care ți-o oferă machiajul, iar aplicarea acestuia e o artă. Scopul e să arăți cât mai natural posibil, iar asta poate fi realizată utilizând câteva tehnici ce te vor ajuta să arăți fermecător.

Vezi articol

08 Iun 2020

11 produse ce trebuie sa le ai mereu in trusa de machiaj

Doresti sa iti incepi acum o trusa de machiaj dar nu stii cu ce sa o populezi? Cand iubitoarele machiajului se aduna, multe sunt exemplele ce pot aparea drept “must-have”

Vezi articol

02 Iun 2020

Cum folosești un beauty blender?

Bloggerii și make-up artiștii l-au identificat ca fiind de nelipsit din orice trusă de cosmetice. Creează un machiaj natural și catifelat, camuflează cearcănele și conturează fața. Recunoști personajul?

Vezi articol

22 Mai 2020

Ce machiaj ti se potriveste in functie de culoarea ochilor?

O privire seducatoare spune cat o mie de cuvinte, asa ca lasa ochii sa vorbeasca pentru tine. Aplicat corespunzator, machiajul poate fi cel mai bun prieten al femeii.

Vezi articol

19 Mai 2020

Trenduri în machiaj pentru 2020

Moda se schimbă, iar acest lucru este valabil şi în cazul machiajului. Noile tendinţe au fost deja adoptate peste Ocean, iar una dintre ele va fi pe gusul multor femei. Anul acesta, nu se mai poartă sprâncenele bine-conturate, a căror realizare dura minute în şir.

Vezi articol

18 Mai 2020

Cât de des ar trebui să-mi schimb machiajele?

Pentru a menține strălucirea make-up-ului tau, iată câteva date utile despre perioada de valabilitate a produselor cosmetice.

Vezi articol

25 Apr 2020

Tinere si luminoase, simple si rafinate atributele frumusetii autentice

Ce nuante sunt cele mai potrivite pentru tinuta, ten si fizionomie, ce tip de machiaj pune pe cineva cel mai bine in evidenta, ce anume trebuie evitat sau accentuat?

Vezi articol

19 Apr 2020

Cum te machiezi în funcție de culoarea ochilor?

Cu ajutorul acestor trucuri și cu produsele de machiaj potrivite, poți avea ochi mai luminoși și bine evidențiați, urmând și regulile de mai jos!

Vezi articol

15 Apr 2020

Tot ce trebuie să știi despre pudrele de față

Alegerea unei pudre poate fi o adevărată provocare. De aceea, îți explicăm ce tipuri de pudră există, ce beneficii au, dar și care este modul corect de aplicare.

Vezi articol

13 Apr 2020

Diferența dintre BB Cream și CC Cream

Toată lumea visează să aibă piele de porțelan, dar, în realitate, aceasta nu este o sarcină ușoară. Din fericire, există mai multe opțiuni care vă pot ajuta să ascundeți imperfecțiunile și să vă ofere un ten luminos și uniform.

Vezi articol

05 Apr 2020