Trucuri de frumusete ca sa arati si sa te simti bine. Tratamente naturiste pe care poti sa le faci la tine acasa, sfaturi pentru ritualul zilnic de ingrijire.

7 trucuri de beauty la indemana oricui

În special dacă eşti încă în perioada facultăţii, când nu ai un buget suficient de mare de cheltuit pe produse de beauty, poţi încerca mici trucuri pentru a avea mereu un look fresh şi gata de ieşit din casă, indiferent de cât de lungă a fost noaptea precedentă.

Vezi articol

17 Iun 2020

Secrete care te ajuta sa arati perfect de dimineata

Nu degeaba se numeste "somn de frumusete": in timpul noptii, intregul organism se reface, iar pielea ta se regenereaza.

Vezi articol

11 Iun 2020

Dezbaterea despre remodelarea corporala 2020

„De acord“ sau „împotrivă“ erau cele două tabere în care te puteai poziţiona în urmă cu câţiva ani în legătură cu operaţiile estetice de remodelare corporală.

Vezi articol

03 Iun 2020

Dieta care inversează procesul de îmbătrânire

Un nou studiu a aprofundat dacă o dietă cu conținut scăzut de carbohidrați ar putea inversa sau cel puțin să încetinească îmbătrânirea creierului.

Vezi articol

30 Mai 2020

Sa ne amintim cele mai tari tendinte ale deceniului trecut

Atunci când ceasul a bătut de miezul nopții pe 31 decembrie, nu am întâmpinat doar un nou an, ci și un nou deceniu.

Vezi articol

25 Mai 2020

Tot ce trebuie sa stii despre Criolipoliza

Transformarea aspectului fizic pe termen lung porneste de la metabolism. Atat piedicile cat si scurtaturile pe calea spre un aspect fizic dorit sunt influentate in mod determinant de intelegerea proceselor metabolice.

Vezi articol

21 Mai 2020

Despre epilarea definitiva cu Laser Dioda

Discutam despre un aparat de ultima generatie pentru epilare definitiva bazat pe Laser Dioda cu trei lungimi de unda, datorita caruia vei avea parte de o experienta nedureroasa si confortabila, gratie sistemului de raciere “saphire crystal freeze”.

Vezi articol

15 Mai 2020

3 motive pentru care faci riduri prea devreme

Pielea din jurul ochilor trădează nu doar vârsta, ci și felul în care ai grijă de ea. Uneori, însă, facem și greșeli despre care nu avem habar. Îți spun acum care sunt cele mai frecvente 3 cauze ale formării ridurilor.

Vezi articol

11 Mai 2020

Alimente pe care un expert in nutritie nu le va manca

Cei mai mulți dintre noi sunt familiarizați cu alimente tipice, cu ceva prăjit, dar v-ați întrebat vreodată ce nu ar manca niciodata un specialist? Sfaturi pentru a face schimbari mai sănătoase

Vezi articol

06 Mai 2020

Genele magnetice arata incredibil, dar sunt sigure pentru ochii tai?

Genele magnetice : ai citit despre ele, ai auzit despre ele și, probabil, le-ai văzut fluturând peste tot în fluxul tău de Instagram fără să știi măcar.

Vezi articol

05 Mai 2020