Rezultatul cautarii: 'slabit'

Impachetari anticelulita de facut acasa vs la salon

Există câteva metode eficiente de combatere a celulitei, dar sunt aceste împachetări corporale un tratament eficient anticelulită și de slăbit? Dacă ești însărcinată și alăptezi trebuie să știi că nu poți să te bucuri de aceste tratamente sub formă de împachetări. Pentru mai multe contraindicații citește articolul până la capăt.

Vezi articol

26 Oct 2020

Reguli de aur pentru un ten uminos

Dacă despre hrănirea tenului preponderent din interior am vorbit în prima parte a articolului, trebuie să recunoşti că, atunci când îngrijeşti o plantă, cosmetizarea periodică şi îngrijirea aspectului exterior ajută însăşi regenerarea şi dezvoltarea plantei.

Vezi articol

07 Sept 2020

Dezbaterea despre remodelarea corporala 2020

„De acord“ sau „împotrivă“ erau cele două tabere în care te puteai poziţiona în urmă cu câţiva ani în legătură cu operaţiile estetice de remodelare corporală.

Vezi articol

03 Iun 2020

5 moduri prin care cereale se intersecteaza cu pierderea in greutate

Există o mulțime de motive pentru care cerealele îți pot afecta obiectivele de slăbit, în afară de gluten. Suntem conștienți de avantajele evidente ale schimbării chiflelor de burger cu cereale integrale sau cu opțiuni fără gluten, dar de multe ori cerealele, în special grâul, sunt trecute cu vederea ca o cauză ascunsă atunci cand nu poti slabii.

Vezi articol

25 Apr 2020