Dacă în urmă cu ceva timp, erau rari bărbaţii care se îngrijeau foarte mult de modul în care arată, în prezent, numărul lor a crescut fantastic. Aşa că au primit ce aveau nevoie. Saloane de cosmetică dedicate special domnilor.

Potrivit unui studiu recent, 4 din 10 barbati folosesc produse pentru ingrijirea pielii. Tinerii recunosc faptul ca cel putin o data pe luna merg si la saloanele cosmetice pentru diverse tratamente faciale.

Domnii nu mai au prejudecăţi când vine vorba de îngrijirea lor, iar cosmeticele nu mai reprezintă un subiect tabu pentru ei. Sigur, sunt şi bărbaţi care preferă să stea departe de creme şi tratamente şi să se bazeze doar pe farmecul personal. natural.

Cât se poate de corect! Aşa că să nu vă mire, doamnelor, dacă în timp ce vă aşteptaţi rândul la cosmetică veţi vedea ieşind din cabinet un domn. Şi ei merg la tratamente de curăţare, de hidratare sau chiar de prevenire a apariţiei ridurilor. Dar există diferenţe între tratamentele pentru femei şi cele pentru bărbaţi? Nu rămâne decât să constatăm.

În principiu, cest tip de tratament se poate folosi la orice vârstă, dar specialiştii recomanda să apelati la el abia după 30 de ani. Pentru început, aveţi nevoie de o cură de 6 şedinţe săptămânale, apoi, dacă vreţi ca rezultatul să se menţină, treceţi pe la salon o dată la 3-4 luni.

O astfel de şedinţă costă pentru domni în medie 200 de lei, iar întregul tratament durează cel puţin o oră. Acum, să fim sinceri, tot doamnele sunt cele care i-au inspirat pe bărbaţi să aibă mai multă grijă de ei. Cei mai mulţi dintre ei, recunosc faptul că ajung la saloane însoţiţi fie de soţii, fie de iubite.

by Maria Alexandra