La fel cum se întâmplă în industria modei așa și în lumea machiajului ne așteptăm să vedem schimbări. Vă prezentăm cele mai tari tendințe pentru 2020 care deja și-au făcut loc printre tradiționalele smokey eye, buze roșii sau machiajul natural și, cel mai probabil, vor fi în centrul atenției pe tot parcursul anului.

Rimel colorat!
Dacă încă nu ai curajul să porți un rimel roz, atunci poți opta pentru un rimel maro sau verde închis. Nu va bate la ochi așa ca cel roz, dar cu siguranța va atrtage atenția!

Pată neon!
Dacă crezi că fardurile neon nu sunt pentru tine, greșești! În loc să aplici neon pe toată suprafața pleoapei, poți să fii minimalistă și adaugi un strop de culoare pe colțul interior al ochiului.

Roz!
Roșu pe buze e mereu la modă! Încearcă totuși să ieși din tipare și să atragi atenția cu un roz fucsia în stilul modelului Candice Swanepoel.

Tușul de ochi și-a mutat linia!
Dacă ne-am obișnuit să desenăm linia tușului la baza genelor, uite că aceasta poate fi mutată mai sus, pentru a crea un look inedit. Optează pentru o altă nuanță decât cea tradițională neagră!

Machiajul watercolor sau acuarelă
Acest tip de machiaj îți poate oferi un aer visător. Poți folosi o singură culoare sau poți opta pentru 3 culori pentru a obține un machiaj de acest gen. Renunță la rimel sau folosește unul în nuanțele fardului.

Sprâncene aranjate
Trendul sprâncenelor naturale cu firele îndreptate în toate părțile a trecut. Deși se păstrează noțiunea de sprâncene naturale acum acestea trebuie să fie aranjate, structurate și bine definite. Iar pentru a le menține așa cum ți-ai dorit folosește un gel special.

Tușul în nuanțe pastelate.
Pe lângă culorile neon, pastelurile câștigă teritoriu. Conturarea subtilă a ochiului în nuanța pastel este tot mai îndrăgită de beauty bloggeri.

Rujul de tip lip stain sau lip tint.
Așa gen de ruj creează senzația lipsei acestuia. O pată subtilă de culoare care persistă toată ziua pe buze, le-a cucerit mai întâi pe asiatice, iar acum trendul este preluat și de make up artiști.

Farduri în nuanțe diferite.
Când nu poți decide ce culoare să aplici pe pleoape, poți să le păstrezi pe ambele, doar că pe pleoape diferite. Nu o dată am observat fashionistele purtând pantofi în nuanțe diferite, uite că make up artiștii au preluat trendul și deja au pus în aplicare acest gen de machiaj, care a fost aprobat de clientele sale.

Smokey eye în nuanțe de roșu.
Machiajul fumuriu în nuanțe de negru, gri sau maro i-a făcut loc unui smokey eye în nuanțe de roșu, care a primit undă verde de la specialiștii din domeniul beauty. Prinde la curaj și încearcă-l și tu!

Fardul de obraz roz.
Fardul în nuanța piersicii nu mai este în vogă. În schimb rozul aprins a cuprins tot obrazul. La propriu! Dacă vrei să ieși în evidență poți să-l aplici pe obraz, tâmple și să-l întinzi chiar și sub sprânceană. În stilul Mariei Antoanetta, nu-i așa?

by Maria Alexandra